De stripverhalen van
Oom Bokkie s kookstrook
verschenen als pseudoniem van
Uit de verhalentrommel van Oom Bokkie
in alle stripbladen
Datum
Vn
Titel
L
Stripblad
Nr.
Creators
Code
01-87
W26
Ja jullie hebben het goed
1/4
RO
87-2546
Gerrit de Jager
(st)
28
02-87
W28
Eindelijk hebben we een contract
1/4
RO
87-2549
Gerrit de Jager
(st)
30
02-87
W29
In Oom Bookkie s kookstrook vandaag
1/4
RO
87-2550
Gerrit de Jager
(st)
31
03-87
W30
Cavia vermoordt me Maar 1 strook
1/4
RO
87-2551
Gerrit de Jager
(st)
32
03-87
W31
Vandaag in deze rubriek een blik
1/4
RO
87-2552
Gerrit de Jager
(st)
33
03-87
W32
Wat Normaal gesproken vecht ik geen
1/4
RO
87-2553
Gerrit de Jager
(st)
34
03-87
W33
De hoofdredakteur en ik zijn door
1/4
RO
87-2555
Gerrit de Jager
(st)
35
04-87
W34
Vandaag vertel ik jullie iets
1/4
RO
87-2557
Gerrit de Jager
(st)
36
04-87
W35
Op onze tocht langs de buitenlandse
1/4
RO
87-2559
Gerrit de Jager
(st)
37
05-87
W36
Hoe haal je het in je
1/4
RO
87-2560
Gerrit de Jager
(st)
38
06-87
W37
Groot nieuws Jullie hebben mijn
1/2
RO
87-2568
Gerrit de Jager
(st)
39
07-87
W38
Zoals beloofd geen onzin meer
1/2
RO
87-2569
Gerrit de Jager
(st)
40
07-87
W39
Vandaag beginnen we met een
1/2
RO
87-2570
Gerrit de Jager
(st)
41
07-87
W40
Vanaf vandaag zal ik er
1/2
RO
87-2571
Gerrit de Jager
(st)
42
07-87
W41
Vandaag maken wij 'n souffle
1/2
RO
87-2572
Gerrit de Jager
(st)
44
08-87
W42
Waar blijven die drie platen
1/2
RO
87-2574
Gerrit de Jager
(st)
43
08-87
W44
Vandaag de Franse keuken Alles
1/2
RO
87-2575
Gerrit de Jager
(st)
45
08-87
W45
De meeste kookrubrieken besteden alleen
1/2
RO
87-2576
Gerrit de Jager
(st)
47
11-87
W46
Ik besteed in mijn kookrubriek
1/2
RO
87-2586
Gerrit de Jager
(st)
49
11-87
W47
Minstens even belangrijk als het
1/2
RO
87-2587
Gerrit de Jager
(st)
12-87
W48
Bij het klaarmaken van de
1/2
RO
87-2593
Gerrit de Jager
(st)
50
12-87
W49
Wat krijgen we nou Ah Eindelijk
1/2
RO
87-2594
Gerrit de Jager
(st)
51
01-88
W50
Voor iemand als ik kent
1
RO
88-2596
Gerrit de Jager
(st)
53
01-88
W51
Goed eten bestaat niet uit
1/2
RO
88-2597
Gerrit de Jager
(st)
01-88
W52
Heel belangrijk in de keuken
1/2
RO
88-2598
Gerrit de Jager
(st)
02-88
W53
Ook net zo belangrijk als goed
1/2
RO
88-2599
Gerrit de Jager
(st)
03-88
W54
De afwas Ja jongens dat
1/2
RO
88-2603
Gerrit de Jager
(st)
51
04-88
W55
Vandaag hebben wij het over
1/2
RO
88-2608
Gerrit de Jager
(st)
58
05-88
W56
Jullie weten inmiddels dat ik
1/2
RO
88-2612
Gerrit de Jager
(st)
59
05-88
W57
Onontbeerlijk in de keuken is
1/2
RO
88-2614
Gerrit de Jager
(st)
60
05-88
W58
Bij het koken zijn niet
1/2
RO
88-2615
Gerrit de Jager
(st)
61
06-88
W59
Jullie weten nu wel dat
1/2
RO
88-2616
Gerrit de Jager
(st)
62
06-88
W60
De ontwikkelingen bij het koken
1/2
RO
88-2617
Gerrit de Jager
(st)
63
06-88
W61
Vandaag koken we vis Jullie
1/2
RO
88-2619
Gerrit de Jager
(st)
64
07-88
W62
Ik zit hier in een
1/2
RO
88-2621
Gerrit de Jager
(st)
65
07-88
W63
Trouwe volgers van deze rubriek
1/2
RO
88-2623
Gerrit de Jager
(st)
66
08-88
W64
Koken begint eigenlijk al in
1/2
RO
88-2625
Gerrit de Jager
(st)
67
08-88
W65
Hadden wij het vorige keer
1/2
RO
88-2627
Gerrit de Jager
(st)
68
08-88
W66
Een brief van de Robbedoesredaktie
1/2
RO
88-2629
Gerrit de Jager
(st)
69
09-88
W67
Ik kan er niet genoeg
1/2
RO
88-2632
Gerrit de Jager
(st)
70
10-88
W68
Snif Snif Snik Sorry Uien snijden
1/2
RO
88-2634
Gerrit de Jager
(st)
71
10-88
W69
Velen zien de koksmuts als
1/2
RO
88-2635
Gerrit de Jager
(st)
72
10-88
W70
Waar is die Ah hier Dat
1/2
RO
88-2636
Gerrit de Jager
(st)
73
11-88
W71
Je kunt nog zo lekker koken
1/2
RO
88-2638
Gerrit de Jager
(st)
74
11-88
W72
Op aandrang van de redaktie
1/2
RO
88-2640
Gerrit de Jager
(st)
76
11-88
W73
Klonk Klonk
1/2
RO
88-2641
Gerrit de Jager
(st)
11-88
W74
Hngng Pop
1/2
RO
88-2642
Gerrit de Jager
(st)
78
12-88
W75
Klonk
1/2
RO
88-2643
Gerrit de Jager
(st)
79
134